ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα iciboutique.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Και προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις (έως 12).

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του iciboutique.gr, με την παράδοση του προϊόντος στο τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Η υπηρεσία αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δε μπορεί να υπερβεί τα 500€ και ο συνολικός αριθμός των προϊόντων της παραγγελίας τα 15.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Ή ΜΕ ΚΑΡΤΑ.

Μπορείτε εφόσον επιθυμείτε, να παραλάβετε τα προϊόντα που επιλέξατε από το φυσικό μας κατάστημα (Κόρινθος, Δαμασκηνού 37, 2741072002) και να πληρώσετε τοις μετρητοίς ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Απλά επιλέξτε κατά την πληρωμή σας, πληρωμή με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα και τα προϊόντα θα σας περιμένουν στο κατάστημά μας.

Και στους τρεις παραπάνω τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης  αποδείξεως  λιανικής είτε τιμολογίου.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό και σταθερό τηλέφωνο.