Συχνές Ερωτήσεις

Το e-shop εξυπηρετεί προς το παρόν μόνο τους πελάτες μας εντός Ελλάδας. Τα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε μέσω Courier.
Για παραγγελίες από 50,00 € και πάνω δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, τα έξοδα αποστολής είναι 3,00 €, ανεξαρτήτως βάρους για όλη την Ελλάδα.

  • Με πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club) στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της τράπεζας Eurobank.
  • αντικαταβολή. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στην Courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο για τους παρακάτω λόγους :

  • Έχετε κάνει λάθος παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής που θα χρεώσει η εταιρεία courier της επιλογής σας για την επιστροφή των προϊόντων, η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών.
  • Έχετε λάβει άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.
  • Το προϊόν δεν έφτασε σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται η εταιρεία μας με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.

Για τους προαναφερθέντες λόγους έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός 15 ημερών και εφόσον αυτά επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. (Εξαιρείται η τρίτη περίπτωση όπου έχετε παραλάβει προϊόν το οποίο δεν έφτασε σε σας σε καλή κατάσταση.)

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, επικοινωνήστε άμεσα με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο σε ωράριο καταστημάτων.

Θα λάβετε την παραγγελία σας το αργότερο εντός 2 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα υποβολής της.